Menu Luk

Annonceligt du skal pas på scammers og være opmærksom

Annonceligt

Scammers har fundet vejen til annonceligt så vær forsigtig.

Annonceligt er desværre ikke sluppet fri for scammers, som kun er ude på at franarre folk deres penge. På Annoncelight har jeg selv oplevet, da jeg troede jeg købte cam sex med en pige.

Det hele gik fint i starten vi skrev begge frække beskeder til hinanden, under vores sexchat. Som vi efterfølgende blev enige om at, fortsætte på skype så vi kunne se hinanden.

Pigen begynder og smide lidt af tøjet og jeg bliver da vildt tændt, da hun er en flot pige med gode former. Hun sidder nu helt nøgen og spørger om jeg ikke kan vise min pik, mens jeg sidder og onanere.

Som enhver anden mand ville jeg da gerne end heller vise hende mine herligheder, så frem med kalorius. Og stor og stiv som han står, onanere jeg for hende på video.

Annonceligt pige optog mig mens jeg onanerede.

Her gik det så ikke meget længere, min forbindelse til pigen blev afbrudt fra hendes side. Under et minut efter modtager jeg så en besked, om at hun har optaget mig onanere.

Hvis jeg ikke ville have mine venner og familie skal se videoen, skal jeg overføre to tusind kroner til en konto. Jeg nægter og betale pigen, og skriver tilbage hun bare kan sende den video da jeg ikke tror på hende.

Desværre viser det sig at hun ikke lavede bluff, og efter et par timer er min onanivideo i omløb. Flere af mine venner og familie medlemmer, har nemlig modtaget den på facebook.

Annonce-ligt pigen er blevet politianmeldt efterfølgende.

Nu er jeg ikke genert så det gør ikke så meget den er blevet delt, men det er selvfølgelig flovt. Men jeg mener ikke man skal give efter fir afpresning, så der står jeg fast.

Denne episode har fået mig til og politianmelde denne scammer, så andre ikke bliver udsat for chikane.

Vil du være sikker på fræk videochat og cam sex, vil jeg foreslå du bruger Muffpage.com som jeg aldrig har haft problemer med.

Tips og ideer inden porno, sex og stripper, finder du her på pernille skipper